Diensten

Van Kronenburg Motorenrevisie is een bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunnen wij een zeer breed scala aan mogelijkheden en producten aanbieden. Hier ziet u een overzicht van de mogelijkheden:

 

Motorenrevisie

Van Kronenburg Motorenrevisie is hét revisiebedrijf voor een gereviseerde motor. Door de grote voorraad kunnen wij vaak een vervangende gereviseerde motor leveren, dit heeft als voordeel dat u uw eigen motor direct over kan bouwen op de gereviseerde motor. Ook voor exclusievere motoren zoals van een Audi RS4 RS6 of BMW M3 M5 kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over motorenrevisie.

Reparatie

Naast het leveren van compleet gereviseerde motoren kunnen wij ook deelreparaties uitvoeren zoals een cilinderkop vlakken en afpersen, krukas balanceren en het honen van cilinders. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen neem dan contact met ons op. 

Onderdelen

Door onze grote voorraad motoren hebben wij ook een zeer grote voorraad gebruikte onderdelen. Deze zijn te vinden in de webshop waar u kunt zoeken op onderdeelnummer. Mocht u er toch niet helemaal uit komen staan wij voor uw klaar voor meer informatie.

Rollenbank

Van Kronenburg Motorenrevisie is in het bezit van een moderne rollenbank waarmee een 4 wiel meting verricht kan worden. U kunt dit doen om te weten te komen hoeveel PK/NM uw motor heeft of om uw (race)motor te laten afstellen. Dit resulteert meestal in betere prestaties en een verbeterde rijervaring.

Kronenburg Management Systems (KMS)

KMS is een volledige lijn van motormanagement systemen, welke het mogelijk maken benzine motoren (zowel turbo als n/a) aan te sturen tot 12 cilinders met opties zoals 4mb datalogging, staged/banked injectie, mapselector, odd firing, zelf lerende lambdacontrol, boost control, variabele launch control, idle control, traction control, powershift, toerenbegrenzers, motor diagnose, schakellamp, water injectie, koelvin, brandstofpomp, etc. Voor ieder budget en toepassing heeft Kronenburg Management Systems een oplossing. Voor meer informatie en producten bezoek de website!